ASGK Design

Architektonická studia v Praze

Renovujete byt či kancelář, nebo stavíte na zelené louce? Pokud hledáte renomovanou firmu, zabývající se designem a architekturou, využijte profesionální služby firmy ASGK. Ať už přestavujete svůj dům, byt, kancelář, ateliér nebo veřejný či obchodní prostor, jistě se Vám bude hodit pomoc od profesionálů v oblasti designu a stavebnictví. V tom případě se obraťte na designový architektonický ateliér ASGK. Tento ateliér vznikl v roce 2006 a pod vedením Gabriely Kaprálové zaměstnává výhradně ty nejlepší architekty, stavební inženýry a designéry a úzce spolupracuje s renomovanými truhláři, zámečníky a skláři.

Firma ASGK si dává záležet na tom, aby spolupráce s ní byla pro klienty příjemná, což se projevuje mimo jiné i tím, že nabízí individuální přístup a komunikaci po celou dobu trvání zakázky. Jejich přáním a hlavní prioritou je vytvářet pohodlné a příjemné designové prostory, ve kterých se klienti budou cítit šťastní a jako doma. Výsledkem spolupráce s ASGK bude krásný interiér, kombinující kvalitu, úspornost, funkčnost a originalitu.

Firma ASGK bere ohled na životní prostředí, a tak nabízí ekologicky citlivou architekturu, což znamená, že u svých „zelených“ projektů používá převážně přírodní a recyklované materiály a usiluje o splnění standardů nízkoenergetických a pasivních domů. Tyto standardy splňují například originální dřevostavby Zilvar, Vítek a Ondřej, jejichž návrhy se zrodily právě na rýsovacích prknech ateliéru ASGK. Za projekt renovace paláce Rytířská – hlavní budovy České spořitelny, navržené za použití technologií „green way“, – získala firma ASGK prestižní ocenění Grand Prix architektů 2009 v kategorii rekonstrukce. Ateliér ASGK rovněž navrhl rekonstrukci paláce Astra na Václavském náměstí. K dalším známým projektům, za nimiž stojí ASGK, patří Erste Premier Lounge na Letišti Václava Havla nebo interiér butiku Omega na Staroměstském náměstí. Za zmínku stojí i fakt, že ateliér ASGK nabízí těm, kdo se chystají koupit nemovitost, provedení odborné inspekce nemovitosti před její koupí, a zabývá se i navrhováním kompaktního nábytku značky KIBIK.

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.