Silkwood

Obchody s nábytkem v Praze

Pokud sháníte tradiční anglický nábytek, překrásné hedvábné tapety nebo poctivé sametové textilie, Silkwood je ta pravá designová firma pro vás.

Vzorková prodejna společnosti Silkwood se nachází na Novém Městě v Praze, kousek od rušné Vodičkovy ulice a nabízí široký sortiment klasického anglického nábytku, který je tou pravou kombinací elegance, pohodlí a luxusu. Nábytek samotný je zhotoven po vzoru tradičních mistrovských kousků, čímž je zaručena nadčasová krása a dokonalé provedení. Můžete si vybrat z mnoha druhů jemného hedvábí, kterým lze potáhnout sedačky a křesla, vše je k dispozici v rozmanitých tvarech a velikostech. Je jisté, že budou chloubou každého interiéru a stanou se vzácným kusem nábytku, který se bude předávat z generace na generaci. Pokud si přejete mít na stěnách prvotřídní hedvábné tapety, Silkwood má pro vás ručně malované vzory s exotickými motivy dálného východu, kvetoucí třešně a bambus, venkovská sídla s rozmanitou flórou a faunou, poutavé výjevy z indického venkova, jízdu na slonech, ty největší zázraky architektury a ještě více. Dejte si tapetu ze Silkwood na stěnu a nechte se okouzlit okamžitým anglickým šarmem, půvabem a jakostí. Pokud sháníte kvalitní textilie na přikrytí vašeho nábytku, můžete si vybírat z řady nejlepšího ručně vyšívaného hedvábí a sametu osázeného polodrahokamy nebo patinovanými zlatými a stříbrnými ornamenty.

Silkwood zaměstnává i bytové architekty, kteří s vámi budou úzce spolupracovat a pomohou vám vytvořit interiér vašich snů, jenž budete milovat po mnoho dalších let.

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.