Free Architects

Architektonická studia v Praze

Toužíte-li po spolupráci s profesionálními architekty, kteří skutečně milují svou práci, obraťte se na Free Architects; projekty realizované tímto ateliérem jsou jasným důkazem toho, že pro jeho členy je architektura skutečnou vášní. Ateliér Free Architects, který má momentálně 12 členů, byl založen v roce 1997, kdy se skupina tvůrčích odborníků shodla na svém jedinečném pojetí architektury. Architekti z ateliéru Free Architects věří, že dům je odrazem duše jeho majitele – a tak je pro jejich projekty typický osobní přístup, díky němuž je výsledek výstižným vyjádřením majitele domu.

Zkušení architekti z ateliéru Free Architects pracují jako skutečný tým a společně využívají nástroje, jako jsou tvořivost, svobodná vůle, intuice, nápady, humor a objektivita. Výsledkem jsou jedinečné rezidenční i komerční prostory (architektura, interiéry, projektová činnost), které se vždy vyznačují nejvyšší kvalitou. Ať již hledáte návrh rodinného domu, rezidenčního interiéru, zahrady, komerčního prostoru či developerského projektu, Free Architects jsou s Vámi připraveni úzce spolupracovat. Jejich metoda zahrnuje pečlivou přípravu návrhu projektu, na jehož základě se s Vámi setkají na workshopu, určenému k obousměrné výměně nápadů a myšlenek. Výsledkem workshopu je studie, která umožní tvorbu rozpočtu, dále vhodný design interiéru atd. Během výstavby Vašeho projektu pak jeho autor zajišťuje odborný dohled, čímž je zaručena Vaše spokojenost.

V oblasti developerských aktivit nabízejí Free Architects analytické poradenství, zahrnující design budovy, reverzní development, prodejní podporu, marketing budovy, projektovou činnost a další služby. Toužíte-li po jedinečných prostorách, vytvořených v blízké spolupráci s renomovanou architektonickou firmou, obraťte se na Free Architects.

  • Adresa
    Branická 479/21,Praha 4
  • Telefon
  • Web
    www.freearchitects.com

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.