Orsei

Obchody s nábytkem v Praze

Orsei je designové studio, které nabízí svým klientům nejen špičkové produkty do domácnosti od světově proslulých návrhářů, ale i poradenství v oblasti návrhářství interiérů. Toto uznávané studio je známé svými vysoce kvalitními produkty ale také tím, že úzce spolupracuje s klienty. Ti se mohou přímo podílet na procesu proměny svých interiérů, což vytváří příznivé pracovní podmínky a zaručuje, že s výsledkem budou spokojené obě strany.

Ať už zařizujete svůj domov nebo kancelář nebo potřebujete nápady ohledně nových návrhů, designéři a řemeslníci z Orsei jsou připraveni vám pomoci, a to za příznivé ceny. Orsei nabízí kožené a také látkové sedací soupravy a polohovací křesla od prestižního německého výrobce - nezbytnou součást jakéhokoliv moderního obývacího pokoje, i čalouněný nábytek a dokonalé postele z českého produkce. Nábytek doplňují atraktivní a jedinečné tapety (jedná se o širokou nabídku různých stylů, včetně tradičních, exotických, moderních atd. od známých návrhářů), bohaté potahové látky (také mnoho různých typů z kolekcí nejlepších značek), koberce, a především pestrá nabídka vysoce kvalitních záclon a závěsů všech odstínů a barev. Ve studiu najdete i bytové doplňky (obaly na květináče, svícny).

Firma Orsei je návrhářství a realizaci interiérů doslova oddána, navštivte jejich showroom v Praze ještě dnes a sami uvidíte, rozhodně nebudete zklamáni. Ať už potřebujete nový nábytek, tapety, závěsy atd., nebo pokud chcete přetvořit svůj interiér, Orsei je tu pro vás. 

  • Adresa
    U Uranie 954/18,Praha 7
  • Web
    www.orsei.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.