Stempel & Tesar

Architektonická studia v Praze

V Praze v Dejvicích najdeme architektonické studio Stempel & Tesar. Tuto uznávanou firmu složenou z předních architektů i inženýrů vede Ing. arch. Ján Stempel a Ing. Arch. Jan Jakub Tesař.

Chcete-li si nechat vytvořit dům nebo byt svých snů, provést rekonstrukci vašeho stávajícího domova (ať už exteriéru či interiéru), obraťte se na firmu Stempel & Tesar. Tento tandem patří mezi nejuznávanější autory rezidenčních staveb u nás. Firma je také známá pro svou pečlivou a skvělou práci na renovaci historických staveb. Spolupráce se studiem, které funguje již více než 10 let, je velmi příjemná. Celkový proces návrhu domu je vždy založen především na přátelské atmosféře, vzájemné důvěře a rozhovorech. Vztah s investorem je vždy na prvním místě. Nadčasové a elegantní realizace firmy Stempel & Tesar odrážejí snahu přistupovat k tvorbě s vědeckou pečlivostí a láskou k architektuře, která se promítá v každém detailu. Pokud se rozhodnete pro spolupráci s tímto studiem, rozhodně budete právem hrdi na svůj nový domov.

Firma Stempel & Tesar se může pochlubit dlouholetými odbornými zkušenostmi z různých projektů z České republiky i ze zahraničí. Svá díla již publikovala v mnoha odborných časopisech a knihách. Oboru bydlení se oba architekti věnují i po teoretické stránce, jsou autoři bestselleru 99 DOMŮ. Svoje zkušenosti navíc předávají i na Fakultě architektury ČVUT v Praze, kde též sídlí jejich kancelář.  

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.