Studio Well-Balanced

Interiérové poradenství, Praha

Ve studiu Well-balanced vám pomohou vytvořit vyrovnané a pozitivní prostředí ve vašem domově nebo kanceláři za pomoci starodávného čínského učení Feng Shui. Cílem Well-balanced, jak jméno studia napovídá, je naučit klienty vnímat svůj život jinak a lepším způsobem a docílit rovnováhy mezi jejich psychickou a tělesnou stránkou. Kromě poradenství v oblasti Feng Shui poskytuje studio Well-balanced také astro-psychologickou analýzu, e-shop se šperky ze sladkovodních perel a nefritu a další služby, které by se daly shrnout pod termíny Feng Shui a wellness.

Zakladatelkou studia Well-balanced je Tatjana Micić, absolventka a přednášející na Karlově Univerzitě v Praze. Tatjana Micić studovala východní umění Feng Shui přímo od čínských mistrů během svého pobytu v Číně, kde se také zajímala o východní kultury, filozofii a náboženství, která jsou známá pro svůj důraz na zdravý a vyvážený životní styl jako hlavní prevenci všech nemocí.

Pokud byste měli ambici stát se sami odborníky na Feng Shui, můžete se přihlásit do kurzů, které se konají buď ve studiu Well-balanced, které je ve skutečnosti u Tatjany Micić doma, nebo v pronajatých prostorech či firmách. Studio také pořádá přednášky o východní filozofii, náboženství a chápání člověka, lidského těla a jídla. Všechny konzultace a přednášky vede Tatjana Micić také v angličtině.

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.