Mimolimit

Architektonická studia v Praze

Na Malé Straně sídlí vyhledávaná architektonická kancelář Mimolimit, která je po světě známá svým inovativním designem a osobitostí. Mimolimit tvoří tým vysoce zkušených architektů, designérů a odborníků pod vedením Barbory Škorpilové.

Studio Mimolimit založené v roce 2001 poskytuje komplexní architektonické služby, které zahrnují návrhy staveb a produktový a interiérový design. Pokud hledáte architektonickou kancelář v Praze a chcete spolupracovat s profesionálním a jedinečným týmem architektů, Mimolimit je tím, koho hledáte. Jedinečné projektové realizace budou splňovat všechny designové sny a praktické potřeby klientů studia. všechny vizualizace a realizace jsou vždy vypracovávány podle přání klientů a je tak zajištěno, že všichni klienti jsou plně spokojeni. Mimolimit navíc spolupracuje jen s těmi nejlepšími řemeslníky a dodavateli. Mimolimit vytváří interiéry a exteriéry, které spojují řadu různých kultur a sociálních prostředí s klasickými a svěžími designovými prvky.

Pokud byste chtěli vidět některé z předních realizací studia Mimolimit, v Praze máte několik možností včetně restaurací skupiny Kampa Group, Hotelu Yasmin, Hotelu Perla, interiéru River Diamond, Residence Prokopova a dalších. Pokud si chcete splnit všechna vaše přání v oblasti designu, kontaktujte ty nejlepší v Praze, studio Mimolimit.

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.