BoConcept

Obchody s nábytkem v Praze

Pokud milujete skvělý design, čisté linie, nadčasovost, funkčnost a vysokou kvalitu, pak vás jistě okouzlí nábytek a doplňky dánské značky BoConcept. Její produkty, určené pro dynamický městský svět, si můžete prohlédnout a zakoupit v showroomu ve Vodičkově ulici v Praze nebo v showroomu Decoland v Průhonicích. 

BoConcept představuje skandinávský „urban design“, který je svěží, minimalistický, typicky severský a skvěle drží krok s dynamickým světem dnešních metropolí. Historie značky sahá do roku 1952, kdy společnost BoConcept vznikla. Vizí zakladatelů bylo vytvořit funkční designový nábytek za dostupné ceny. Nábytek, který si zachoval jedinečný design a funkčnost, BoConcept v současnosti nabízí v prodejnách po celém světě. Jednotlivé kousky od BoConcept lze mezi sebou různě kombinovat a docílit tak originálního a dokonalého vzhledu vašeho interiéru. V BoConcept koupíte nábytek a doplňky do obývacích pokojů, jídelen, ložnic, pracoven i předsíní – to vše v moderním designu a kvalitním provedení.

V showroomech BoConcept najdete pouze část nabídky tohoto dokonalého nábytku a doplňků. S celou šíří sortimentu značky se můžete seznámit prostřednictvím katalogu nebo oficiálních stránek www.boconcept.cz, které kromě samotného nábytku a doplňků nabízí i mnoho zajímavých tipů z oblasti zařizování interiéru. Dopřejte vašemu domovu funkční nábytek skvělého designu a inspirujte se v prodejnách BoConcept!

  • Adresa
    BoConcept,Myšák Gallery,Vodičkova 31,Praha 1,V Oblouku 800,Průhonice
  • Telefon
  • Web
    www.boconcept.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.