Jitona

Obchody s nábytkem v Praze

Česká společnost Jitona, a.s. se zabývá výrobou kvalitního designového nábytku, který je úspěšně exportován i do dalších evropských zemí. Svým úsilím o prvotřídní kvalitu navazuje Jitona na prvorepublikovou tradici výroby nábytku.

Specialitou společnosti Jitona je zařízení ložnic, obývacích pokojů a jídelen. Ve všech případech se jedná o kvalitní nábytek z masivního dřeva, ať už s tradičním rustikálním designem, nebo se svěžím moderním designovým nábojem. Veškerý nábytek z katalogu firmy Jitona se vyrábí v jednom ze čtyř výrobních závodů v České republice a je možné si jej prohlédnout a zakoupit ve firemní prodejně v Soběslavi i u maloobchodních partnerů společnosti. V Praze najdete nábytek Jitona například v prodejnách JMP, Studio zdravého spaní na Újezdě, Nábytek Ládví, ARTBY Svět Spánku, FANIDI - postele, MARTTAN, s.r.o., SHOWROOM SEDNISI.CZ a Spectrum - DBK.

V současnosti nabízí Jitona také novou řadu nábytku Jitona Design Collection vyvinutou ve spolupráci s mladými českými designéry Václavem Říhou a Michaelou Procházkovou a Studiem 2P. Cílem této spolupráce je nabídnout kvalitní nábytek mladým domácnostem. Zařiďte si svůj nový domov českým nábytkem, který je oblíbený a žádaný po celé Evropě!

 

  • Adresa
    Soběslav,Prodejna a showroom Jitona,a.s. Wilsonova 420 / III,392 01
  • Web
    www.jitona.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.