Innovation

Obchody s nábytkem v Praze

Milovníky designového nábytku, jehož předností je vedle vysoké kvality a komfortu především funkčnost, potěší jistě nabídka společnosti Innovation, která na českém trhu představuje nábytek stejnojmenné dánské značky.

Dánská společnost Innovation vznikla v roce 1971 a ve svých prvopočátcích se zaměřovala především na výrobu bean bagů, velkých sedacích pytlů, které byly v té době plněny fazolemi, a na ručně vyráběné svíce. Od té doby se její sortiment výrazně rozrostl a její zaměření se rozšířilo na sedací nábytek. Vedle bean bagů zakoupíte v jejím internetovém obchodě především rozkládací pohovky, křesla, taburety, ale i stoly a postele. Hlavní cílovou skupinou značky Innovation jsou mladí temperamentní lidé, kteří žijí v jednopokojovém bytě a kladou zvýšený důraz nejen na design, ale i na funkčnost pořizovaného nábytku. Pro dánskou firmu Innovation je typické také její ekologické smýšlení, a proto v jejím sortimentu nenajdete nábytek z pravé kůže, ale jen z textilní. Při výrobě používá zásadně ekologické postupy.

Chcete-li, aby váš interiér nejen dobře vypadal, ale vynikal také svou funkčností, vyzkoušejte nábytek dánské značky Innovation.
 

  • Adresa
    Komenského 188,411 56,Bohušovice nad Ohří
  • Telefon
  • Web
    www.inno.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.