Your Space

Obchody s nábytkem v Praze

Pražská společnost Your Space je vám k službám, pokud potřebujete odbornou pomoc s realizací interiéru, architektonickým projektem či designem. Zkrátka s čímkoli, co se týká vašeho prostoru.

Nabídka služeb společnosti Your Space je opravdu komplexní. Ať už jste teprve v počátcích a řešíte projekt vašeho rodinného domu nebo si již zařizujete interiér, můžete využít jejích služeb, které se navíc vyznačují prvotřídní kvalitou. Your Space vám nabídne kompletní servis v oblasti realit včetně poradenství, projektovou dokumentaci, výběr dodavatelů materiálu a prací, dohled nad realizací projektu až po předání hotového projektu. Firma Your Space také navrhuje atypický nábytek a doplňky, které dodají vašemu interiéru punc originality. Nedávno se společnost Your Space stala výhradním dovozcem švýcarského masivního dubového nábytku YASK. Kromě toho se zabývá také realizacemi interiérů kanceláří, jejich stěhováním apod.

Samozřejmostí je profesionální přístup a spolehlivost všech zaměstnanců firmy za každých okolností. Využijte jejích služeb i vy a přesvědčte se o jejích kvalitách sami.

  • Adresa
    Praha 9 – Horní Počernice,193 00,K Berance 2806/10
  • Web
    www.your-space.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.