Studio Hevi

Architektonická studia v Praze

Toužíte-li po nové kuchyni, obývacím pokoji, dětském pokoji či třeba koupelně, využijte profesionálních služeb pražského studia Hevi Ing. arch. Elišky Šafránkové a Ing. Ivety Střítecké, které se kromě návrhů interiérů specializují také na projekty rodinných domů, rekonstrukce a design nábytku.

Studio Hevi nabízí komplexní služby od úvodního návrhu v podobě několika variant dispozičního řešení interiéru po autorský dozor při realizaci interiéru, díky kterému vám ušetří nejen čas, ale i starosti s tím, zda bude výsledná práce dobře a bezchybně provedena. Pokud se do renovace interiéru pustíte svépomocí, mohou vám přijít vhod poradenské služby studia včetně odborných rad týkajících se výběru barev, materiálů, podlahových krytin či jednotlivých kusů nábytku do vašeho interiéru.

Studio Hevi se nezaměřuje jen na rezidenční, ale i na komerční prostory jako jsou kanceláře, obchody, kavárny, restaurace či hotely. Ať už tedy toužíte proměnit interiér vašeho domova nebo obchodu či kanceláře, studio Hevi vás jistě nezklame. O vysoké kvalitě právě prováděných realizací, ale i již dokončených projektů studia se ostatně můžete přesvědčit sami na jeho webových stránkách.

  • Adresa
    Praha 11 – Chodov,149 00,K Remízku 1039/76
  • Telefon
  • Web
    www.hevi.cz

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.