JN Interiér

Obchody s nábytkem v Praze

Pokud se chystáte kompletně rekonstruovat interiér svého bytu nebo jen chcete ten stávající trochu vylepšit či doplnit a nehodláte-li se spokojit se sériově vyráběným nábytkem, obraťte se na společnost JN Interiér, jejíž specializací je vše, co se nábytku na míru týká.

Firma se zabývá výrobou a instalací vestavěných skříní i kuchyňských linek na míru, výrobou nábytku na zakázku i prodejem elegantních židlí i stolů. Navíc nabízí také služby zkušených bytových designérů a architektů, jako jsou Sybel Rhea Akyol, Yvona Bartoszková, Tibor Csukás, Karla Doležilová, Simona Fritz nebo Markéta Kalfiřtová, kteří vám rádi pomohou s realizací vašeho vysněného interiéru. JN Interiér působí na českém trhu od roku 2000, avšak její personální jádro již předtím působilo ve společnosti Banone. K výhodám, které svým klientům firma JN Interiér nabízí, patří široký sortiment služeb, důraz na kvalitu materiálů i řemeslného zpracování, záruční i pozáruční servis a vypracování grafického návrhu i cenové kalkulace zcela zdarma.

Nábytek a materiály společnosti JN Interiér si můžete prohlédnout v jednom ze studií, která firma provozuje v Praze a v Brně. Pokud sídlíte mimo dosah pražské či brněnské pobočky, jsou vám k dispozici obchodní zástupci firmy, kteří vám s výběrem a nákupem nábytku ochotně pomohou. Firma JN Interiér nabízí komplexní a kvalitní řešení pro váš interiér.

 

 

  • Adresa
    Praha 6 - Břevnov,Bělohorská: Heleny Malířové 17,160 00,Vysočanská 20,190 00,Na Pankráci 17/1685,140 00,V oblouku 800,252 43,Moskevská 5,100 00
  • Telefon
  • Web
    www.jninterier.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.