Studio zdravého spaní

Obchody s nábytkem v Praze

Spánkem, při kterém bychom se měli ideálně zregenerovat, stráví každý z nás v průměru jednu třetinu života. Už jen z tohoto důvodu bychom si měli dát záležet na tom, aby naše postel, matrace a lůžkoviny byly z těch nejkvalitnějších materiálů a v tom nejlepším možném provedení.

Od toho je tu Studio zdravého spaní společnosti JMP, která působí na českém trhu již od roku 1994 a v současnosti je největším prodejcem ložnic v přírodním provedení od českých a moravských výrobců. V nabídce studia je několik desítek typů ložnic a variant provedení nejen pro děti, ale i pro dospělé. Většinu prodávaných postelí lze zakoupit v prodloužené délce nad 200cm a k mání jsou i méně obvyklé šířky postelí nebo zvýšené postele vhodné pro seniory. Už od svého vzniku vyrábí firma JMP úspěšný lehací systém VALTY® - ortopedické rošty a matrace. Jedná se o zdravé a individuálně konstruované lůžko dle přání a požadavků zákazníka.

Studia JMP nabízejí několik typů anatomických polštářů, které jsou plněny dutým vláknem, ovčí vlnou, pohankovými slupkami nebo jsou vyrobeny ze značkových polyuretanových pěn Durén, Komfort Durén nebo Royal Durén či z latexové pěny (kaučuku). Ve studiu zakoupíte také ložní soupravy z dutého vlákna a elastická prostěradla i atypických rozměrů.

  • Adresa
    Praha 4 - Michle,Ohradní 14,140 00
  • Telefon
  • Web
    www.loznice.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.