Divadlo Aha!

Indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Pražské Divadlo Aha! soustřeďuje jako jedno z mála divadel svou tvorbu výhradně na děti a středoškolské studenty, které prostřednictvím divadla seznamuje zejména s tituly české a světové tvorby, které jsou součástí školní výuky.

Stálá scéna Divadla Aha! je v Divadle GONG v pražských Vysočanech, ale soubor hostuje také na dalších pražských scénách, jako je Strašnické divadlo, Divadlo U hasičů, Kulturní centrum Novodvorská a na dalších místech. Velmi často také vyráží na zájezdní představení na různá místa po celé České republice a každoročně tak sehraje zhruba 200 představení pro děti a mládež. Kromě dopoledních a odpoledních představení hraje divadlo také o víkendech v rámci pohádkových sobot a nedělí. Od svého založení v roce 1999 uvedlo divadlo 49 původních divadelních inscenací různých žánrů včetně činohry, výtvarného, hudebního a pohybového divadla, loutkových her či poezie.

Divadlo Aha! Uvádí především hry se silným příběhem a kvalitním textem a snaží se jim vnuknout originální formu. Členy souboru a spolupracovníky divadla jsou především mladí umělci a absolventi uměleckých škol.

  • Adresa
    Sokolovská 119,190 00Praha 9
  • Telefon
  • Web
    www.divadloaha.cz

Další indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.