Znamení čtyř

Architektonická studia v Praze

Pokud potřebujete pomoci s návrhem interiéru vašeho příbytku nebo se nacházíte ve fázi, kdy budete své budoucí bydlení teprve realizovat, zkuste se obrátit na architektonické studio Znamení čtyř.

Architektonický ateliér Znamení čtyř založili již v roce 1999 Juraj Matula, Richard Sidej a Martin Tycar, absolventi Fakulty architektury pražského ČVUT. Dnes je ateliér Znamení čtyř tvořen týmem 9 až 12 architektů a specializuje se na architektonické, urbanistické a interiérové projekty všech stupňů – architektonické a objemové studie, dokumentaci ke stavebnímu, územnímu řízení a k realizaci. Dále nabízí komplexní služby klientům v oblasti přípravy staveb, inženýringu a zajišťování autorského a technického dozoru během stavby.

Ke komplexním službám poskytovaným architektonickým ateliérem Znamení čtyř patří též zajištění kolaudace a uvedení staveb do provozu. Projekty jsou zpracovávány v českém nebo anglickém jazyce, případně přeloženy do jiných jazyků. Vedle architektonických služeb nabízí Znamení čtyř také kompletní realizaci vybraných interiérů. Studio spolupracuje s ověřenými řemeslníky, výrobci a obchodními zástupci.

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.