Černák Interior Design

Interiérové poradenství, Praha

Zařídit domov nejen podle Vašich představ a vkusu, ale také v harmonii s principy starobylého čínského učení Feng Shui, Vám pomůže společnost Černák Interior Design zabývající se tímto učením již více než sedm let.

V Černák Interior Design pracují s energiemi a jejich působením na člověka. Zdejší odborníci Vám pomohou zvolit takové vybavení interiéru a doplňky, abyste se doma cítili příjemně a energie mohli u Vás doma volně plynout. Je důležité zvolit nejen vhodný design nábytku a doplňků, ale také materiál, tvary a barvy. Ze všeho nejdříve je však nutné provést Vaši typologii, na jejímž základě se stanoví, zda Vy a Váš partner jste sangvinik, melancholik, cholerik nebo flegmatik a od toho se bude vyvíjet design interiéru, neboť každému z těchto typů vyhovuje jiné uspořádání prostředí, materiály a barvy. Na základě této typologie je možné určit, co nás činí šťastnými a nabíjí energií a následně podle toho vhodně uspořádat interiér v souladu s energiemi Feng Shui (dřevo, oheň, země, kov a voda). V potaz je samozřejmě nutné brát také bezprostřední funkci daného prostoru – zda má na nás mít uklidňující účinek nebo nás naopak stimulovat k činnosti.

Pokud se chystáte svůj byt prodat, i tehdy je na místě využít služeb firmy Černák Interior Design – v rámci tzv. home stagingu Vám pomohou opět podle principů Feng Shui připravit daný prostor tak, aby působil atraktivně pro potenciální kupce vaší nemovitosti.

  • Adresa
    cernakinteriordesign.webs.com

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.