Ranný Architects

Architektonická studia v Praze

Architektonická kancelář Ranný Architects zahájila svou činnost v hlavním městě Praze již v roce 1989 a od té doby se etablovala mezi nejrenomovanější architektonická studia v Praze.

Společnost Ranný Architects poskytuje svým klientům komplexní architektonické služby včetně architektonických návrhů a designu a realizací interiérů pro rezidenční, veřejné, firemní i soukromé prostory. V jejím portfoliu najdete široké spektrum realizací staveb a interiérů administrativních budov, rodinných domů a bytů, obchodních a společenských prostor, hotelů i restaurací. Její dlouholeté zkušenosti v oboru a přání klientů ji vedly k vytvoření vlastní řady nábytku pod značkou Design Salon, která spatřila světlo světa v roce 1994 a od té doby se těší velké oblibě. Nábytek a doplňky do interiéru navrhují zkušení designéři, kteří se inspirují světovými trendy v designu. Svým klientům pak přinášejí velmi kvalitní designové kusy, které jsou originální, nadčasové, vyrobené z ušlechtilých materiálů a přesto finančně dostupné.

V roce 2008 založil majitel společnosti Ing. arch. Mojmír Ranný a architekt Ondřej Píhrt architektonický ateliér RAP partners s.r.o. architekti, který poskytuje komplexní architektonické služby a služby interiérového designu jak externí klientele, tak společnosti Ranný Architects. Všechny společnosti obchodní značky Ranný Architects kladou důraz na individuální přístup ke klientům i danému prostoru a na perfektní design a kvalitu.

  • Adresa
    RANNÝ ARCHITECTS s. r. o.,ateliér Národní 37,110 00 Praha 1,Národní 37 (Platýz),Praha 1
  • Telefon
  • Web
    www.ranny.cz;

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.