Punto Design

Obchody s nábytkem v Praze

Italský designový nábytek a interiérové doplňky vysoké kvality najdete v Praze 3 v showroomu společnosti Punto Design, jež propagaci italského designu zasvětila vše.

Italský design byl vždy považován za tvůrce trendů a za špičku v oblasti invence i realizace. O tom jsou přesvědčeni také v Punto Design, a proto vám vedle vysoce kvalitního italského nábytku nabídnou také erudované poradenství včetně toho nejlepšího doporučení zakládajícího se na vlastních zkušenostech s nabízenými produkty. Zakladatelé společnosti Punto Design staví na mnohaletých zkušenostech s obchodováním s designovým nábytkem. Usilují o to, aby se jejich značka stala pevným bodem (z italského slova „punto“) v oblasti interiérového designu, designového nábytku a doplňků, ke kterému se zákazníci budou rádi vracet díky spolehlivým a kvalitním službám. Hlavní část portfolia produktů společnosti Punto Design tvoří moderní designový nábytek s jednoduchými liniemi, ale součástí nabídky je také klasický až rustikální styl. V jejím sortimentu najdete italské značky, jejichž společným jmenovatelem je tradice a současně inovace, jako jsou Erba, Futura, Bimax, Casamania by Frezza, Rivolta, Bonaldo, Kastel a další.

Punto Design pro vás vypracuje kompletní návrh řešení interiéru a v případě vašeho zájmu zajistí také realizaci. Zástupci společnosti s vámi stráví dostatek času, aby porozuměli vašemu vkusu, přáním a představám co se týče výběru materiálů, skladby nábytku a dekorací apod. Samozřejmostí je zajištění dopravy na místo určení a montáž nábytku.

  • Adresa
    Pod Parukářkou 2760/10,Praha 3
  • Telefon
  • Web
    www.puntodesign.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.