Nobis Studio

Obchody s nábytkem v Praze

At’ už chcete zrekonstruovat váš byt či dům nebo zařídit úplně nový, obrat’te se na Nobis Studio. Toto interiérové a architektonické studio vám vytvoří interiér přesně podle vašich představ.

V Nobis Studiu pracuje skvěle sehraný tým zkušených interiérových designérů a architektů, pro které je k úspěšnému vytvoření originálního interiéru důležitý úzký kontakt se zákazníkem. A nejen to. Designéři tohoto studia věnují pozornost každému detailu, aby váš interiér byl dokonalý a splňoval kritéria funkčnosti. K tomu také využívají prvky té nejvyšší kvality. Nobis Studio nabízí bytové vybavení, jako jsou textilie, koberce, luxusní nábytek, svítidla a další. Profesionální tým studia spolupracuje s vámi na každém kroku. Příjemné je také to, že váš projekt je přidělen pouze jedné osobě. To má výhodu v tom, že řešíte všechny záležitosti týkající se realizace nového interiéru s jedním člověkem, který bude znát vaše představy a přání do detailu. Cílem designérů a architektů tohoto studia je, aby prostor odrážel životní styl a osobnost zákazníka. Jsou s vámi v kontaktu – od první konzultace až do realizace vašeho dokonalého nového interiéru.

Profesionálové z Nobis Studia vědí, že klíčem k úspěchu jsou inovace a tak neustále sledují nejnovější trendy na trhu. Důkazem jsou projekty, které jsou nadčasové a inspirativní. Nobis Studio spolupracuje s českými i zahraničními klienty. Pochlubit se mohou mnoha úspěšnými bytovými i komerčními projekty. Za zmínku stojí bytový projekt na atraktivní Pařížské ulici v historickém centru města nebo Rezidence Italská na Vinohradech. Z hotelových projektů to jsou Radisson Alcron Blu či Pachtův palác. Nobis Studio má v Praze dva showroomy, ve kterých můžete obdivovat spoustu nádherných doplňků včetně látek, koberců, luxusního nábytku, tapet, osvětlení a dalšího. Nobis Studio vám vytvoří originální a krásný interiér, ve kterém se budete cítit jako doma.
 

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.