Sapeli

Dveře a okna

Prodejce výrobků jihlavské společnosti Sapeli, která je nejstarším výrobcem dýhovaných dveří a zárubní v České republice, najdete na mnoha místech po celé zemi.

Společnost Sapeli nabízí svým zákazníkům kromě dlouhé tradice, která se začala psát už na konci 19. století, především širokou škálu dveří od základních, foliovaných, přes dýhované, po luxusní modely a prosklené stěny na míru. Současný sortiment společnosti zahrnuje kolem neuvěřitelných 800 000 kombinací dveří, ačkoliv všechny dveře jsou vyráběny na zakázku pro konkrétního zákazníka. Nejen nabídka barev, přírodních dekorů, druhů zárubní, ale i funkčnosti uspokojí každého zákazníka. Ani dveře protipožární, protihlukové či mechanicky odolné nejsou problém. Vzhledem k široké škále designů i kvalitě provedení, která je testována ve vlastním vývojovém oddělení Sapeli, najdete dveře a zárubně Sapeli nejen v rezidenčních interiérech, ale také v hotelech, administrativních budovách nebo například v budově Parlamentu České republiky. Při výrobě produktů Sapeli jsou dodržovány ekologicky šetrné postupy a používány nezávadné materiály.

Vedle České republiky se s dveřmi a zárubněmi Sapeli můžete setkat také v dalších státech Evropské unie. Nejbližšího prodejce najdete na webových stránkách společnosti Sapeli v sekci Seznam prodejních míst.

Další dveře a okna

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.