Vekra okna

Dveře a okna

Ať už uvažujete o výměně starých oken za nová, rekonstruujete podkroví nebo stavíte nový dům, prohlédněte si nabídku nejrůznějších druhů oken od společnosti Vekra okna, největšího výrobce oken a dveří v České republice, který je zárukou kvality.

Značka Vekra existuje na českém trhu již dvacet let a od roku 2009 představuje vlajkovou značku společnosti Window Holding, která má pět výrobních závodů. Vekra dodává pouze kvalitní výrobky a poskytuje komplexní portfolio služeb včetně montáže a demontáže oken a dveří. Vyrábí plastová okna a dveře vyznačující se vysokou pevností a odolností proti stárnutí, dřevěná okna (eurookna) a dveře ze smrku, borovice, meranti či dubu, jejichž dlouhá životnost je podpořena kvalitní třístupňovou povrchovou úpravou, hliníková okna a dveře s dlouhou životností a vysokou pevností a nově také dřevohliníková okna, která nevyžadují údržbu povrchové úpravy. Vekra nabízí také doplňkový sortiment, jako jsou žaluzie či rolety v různých barvách a materiálovém provedení, sítě proti hmyzu, vnější a vnitřní parapety a další. Pro nízkoenergetické stavby dodává okna s trojsklem, která mají výborné tepelné izolační vlastnosti.

Autorizované prodejce oken Vekra najdete po celé České republice. Jen v Praze se jedná o desítku prodejen, kde vám rádi produkty Vekra ukáží a pomohou s jejich výběrem.

Další dveře a okna

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.