Janošík okna-dveře

Dveře a okna

Dřevěná okna osobitého minimalistického designu podle trendů moderní architektury, ale i originální vchodové a interiérové dveře nabízí společnost Janošík okna-dveře.

Okna společnosti Janošík okna-dveře nejsou vnímána nejen jako stavební prvek, ale dotvářejí ráz celého interiéru a exteriéru. Vyznačují se jednoduchostí, která umožní mimo jiné vyniknout přirozené kresbě dřeva. V současné době najdete v nabídce společnosti mnoho modelů oken, která jsou dodávána nejen po celé České republice, ale také do zahraničí . Okna jsou vyráběna ze smrkového, dubového, borovicového a modřínového dřeva a meranti, ale i z exkluzivních dřevin jako je ořech americký, barmský teak, javor americký a další a vyznačují se maximální funkčností. Na výběr je také z několika typů klik vyráběných v barevnosti matný nikl, lesklý chrom a matný černý titan. Kromě dřevěných oken vyrábí společnost Janošík okna-dveře také vchodové a interiérové dveře, dřevohliníková a špaletová okna, garážová vrata či dokonce repliky historických oken a dveří.

Společnost Janošík okna-dveře navazuje na dlouhou rodinnou tradici sahající do doby kolem roku 1926, kdy si pradědeček současných majitelů založil stolařskou živnost. Hledáte-li originální a ekologický výrobek, který vám bude sloužit dlouhou řadu let a máte-li nemalé nároky, je pro vás společnost Janošík okna-dveře tím pravým partnerem.

  • Adresa
    Showroom: Vinohradská 166,Praha 3
  • Telefon
  • Web
    www.janosik-design.cz

Další dveře a okna

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.