Marigreen

Zahradní architekti v Praze

Firma Marigreen si za své motto zvolila dovětek „zahrada vašich snů“ a již několik let se intenzivně zabývá zahradní a krajinnou tvorbou od úplného počátku, až po finálního předání zahrady do rukou majitele.

Firma Marigreen, se sídlem na Praze 10, pro vás připraví vše od úvodní studie, přes projektovou dokumentaci, až po finální produkt, kterým je zahrada na klíč. Odborníci se vám věnují od první návštěvy, kdy si společně projdete terén a podělíte se o své představy a nápady, přes vypracování projetu a rozpočtu, až po vlastní realizaci zahrady, která je kompromisem mezi vašimi představami a profesionálními zkušenostmi zahradních architektů. Marigreen nabízí realizace zahrady na klíč, rekonstrukce stávajících zahrad, realizace interiérů zimních zahrad, dodávky rostlinného materiálu, řešení vodních prvků v zahradě, zavlažovací systémy a ještě mnohem víc podle vašich představ a přání.

To však není vše. Na stránkách Marigreen najdete i Zahradního rádce Martiny Hájkové s názvem Okno do zahrady, který by se měl stát pro vás a vaši zahradu užitečným pomocníkem a nabídnout vám velké množství různých rad a doporučení pro její zvelebování a zkrášlování.

  • Adresa
    Praha 10,Žampionova 87,104 00
  • Telefon
  • Web
    http://www.marigreen.cz

Další zahradní architekti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.