Křeček a Plundra zahradnické služby

Zahradní architekti v Praze

Firma Křeček a Plundra má na českém trhu mnohaletou tradici, možná také proto, že se drží svého hesla: V detailu je dokonalost, dokonalost není detail. Firma se specializuje na kompletní řešení zahradnických úprav okolo rodinných a bytových domů a na veřejných plochách, na rekonstrukce starých zahrad, zakládání střešních zahrad, ozeleňování teras a balkónů a projektovou a poradenskou činnosti v oblasti okrasného zahradnictví.

Dle výčtu aktivit je zřejmé, že se firma Křeček a Plundra postará o vaši zahradu od počátečního projektu až po výslednou realizaci. Zkušení architekti pro vás zrealizují zahrady okolo rodinných domů a rekreačních objektů, střešní zahrady, zelené střechy a terasy, terénní úpravy, vodní prvky jakýchkoliv rozměrů, mezi které patří například jezírka, potoky či ptačí pítka, dřevěné prvky a drobné stavební práce či výsadbu zeleně a vzrostlých stromů. A ještě mnohem víc.

Stačí jen vyjádřit své požadavky a přání a odborníci na místě určí styl vhodný pro Vaši zahradu. Jakmile si vyberete některou z navrhovaných variant řešení, budou zapracovány vaše připomínky a vyberete si druhy rostlin, které budou vhodné pro místní podmínky a typ následné péče o zahradu. Samotná realizace bude provedena pro vás co nejpříjemnější a nejpohodlnější cestou. Firma Křeček a Plundra se postará o dokonalost vaší zahrady a s jejími službami budete zaručeně spokojeni.
 

  • Adresa
    Praha 10,V Korytech 972/12
  • Telefon
  • Web
    www.krecek-plundra.cz

Další zahradní architekti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.