Švácha – zahrady Vašich snů

Zahradní architekti v Praze

Firma Švácha – zahrady Vašich snů – působí na českém trhu již od roku 1995 a za jejím firemním sloganem se skrývá spolehlivost a profesionalita s individuálním přístupem k vašim různorodých požadavkům.

Zaměstnanci firmy se průběžně účastní odborných školení, a tak si neustále doplňují své vzdělání o nejnovější poznatky z oborů, kterými jsou projekční činnost, realizace zahrad, starost o veřejnou zeleň, interiérové rostliny, údržba komunikací a odvoz odpadu. Na prováděné práce poskytuje firma Švácha záruku a garantuje 100% dodržování termínů s ohledem na zásahy vyšší moci.

Zahrada je nedílnou součástí vašeho domu a měla by tedy korespondovat s vaším životním stylem. O to, aby tomu tak skutečně bylo, se ve firmě Švácha starají zkušení zahradní architekti - od prvních projektů zahrady, které obsahují obsahují výkresovou a textovou část s možností 3D náhledů zahrady v různých ročních období, fotorealistickou vizualizací, simulací růstu rostlin a simulací stínů, až po bezproblémovou realizaci zahrady.
 

  • Adresa
    Praha 6,Podbabská 17,160 00
  • Telefon
  • Web
    www.svacha-zahrady.cz

Další zahradní architekti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.