door design

Dveře a okna

Velmi zajímavý designový prvek v interiéru nemusí představovat jen kus drahého nábytku, obraz, či rostlina, ale také například dveře, které jsou originální svou nenápadností.

Skryté dveře i kliky společnosti Door design, jejímiž autory jsou architekti ze studia closer architects, představují unikátní dveřní systém včetně zámků a klik pro ty nejnáročnější klienty, kteří dávají důraz na interiér dotažený do posledního detailu. Tyto dveře tvořené dvěma hliníkovými rámy jsou vyráběny na míru konkrétnímu interiéru a mohou mít tedy libovolné rozměry. Křídlo dveří může být vyrobeno z nejrůznějších materiálů – lze je pokrýt keramickým obkladem, umělým nebo přírodním kamenem, barevným kaleným sklem nebo například zrcadlem. Dveře jsou opatřené skrytou klikou v libovolném barevném provedení vyrobenou z oceli a nerezu a speciálním zámkem. Záleží pouze na vás, jak budou vaše dveře od společnosti Door design vypadat.

Dopřejte vašemu interiéru dokonalost v každém ohledu a nechte si navrhnout originální dveřní systém od společnosti Door design.

Další dveře a okna

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.