Bath Gallery by Ravak

Koupelnová studia v Praze

Vytvořte si ve své koupelně minimalistickou harmonii s Bath Gallery by Ravak. Bath Gallery nabízí umyvadla, vany a doplňky rozmanitých a zajímavých barev, které automaticky zvýší estetickou úroveň vašeho interiéru.

Praktickou podstatu kolekce tvoří široká odkládací plocha se zvýšeným lemem kolem celého umyvadla a vany, která zabraňuje pádu věcí a definuje tím jejich harmonické umístění. Součástí setu je i snadno vyměnitelné dno umyvadla v pěti volitelných barvách vyrobené z umělého kamene a doplňky z akrylátového skla, které přesně padnou do rohů umyvadla. Vana a umyvadlo jsou vyráběny z minerální pryskyřice s povrchem gel coat. Podle individuálního přání zákazníka lze vanu připravit jak pro stojánkovou baterii, tak pro některý z ostatních typů baterií. Rozměry vany jsou 190 x 90 cm, umyvadlo má rozměr 72 x 50 cm. Zákazníkům jsou nabízeny různé varianty obložení van a umyvadla.

Plánujete-li rekonstrukci vaší koupelny nebo zařizujete-li koupelnu novou a toužíte po originálních a designových produktech, prohlédněte si zajímavou a barevnou nabídku van a umyvadel od Bath Gallery by Ravak. 

  • Adresa
    Bath Gallery by Ravak Showroom: Obecnická 285261 01 Příbram I. Contact: Zuzana Sedlackova
  • Telefon

Další koupelnová studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.