Koupelnové studio Il Bagno

Koupelnová studia v Praze

Koupelnové studio Il Bagno, které na českém trhu působí již od roku 2001, poskytuje všestranné služby v oblasti koupelnového designu. Ať už sháníte kvalitní koupelnový nábytek od výrobců z Itálie, Německa či České republiky, nebo se chcete zorientovat v nejnovějších designových trendech, můžete se s důvěrou obrátit na koupelnové studio Il Bagno.

Toto koupelnové studio pozorně sleduje nejnovější trendy v oblasti designu koupelen a tyto trendy ochotně přenese do vašeho domova. Přitom však v žádném případě nezapomíná na to, že tu jde především o spokojenost každého jednotlivého klienta. Proto nabízí zástupci tohoto koupelnového studia každému svému klientovi individuální přístup. Celá spolupráce probíhá seznamovací schůzkou, v jejímž rámci se klient seznámí s nabídkou koupelnového studia a ze které si odnáší firemní katalogy. Na další schůzce je ve spolupráci s klientem promýšlen konkrétní návrh koupelny. Následně firma provede pro klienta cenovou kalkulaci a aktivně spolupracuje se stavební firmou, která na základě návrhu vytváří koupelnu.

Koupelnové studio Il Bagno nabízí široký sortiment koupelnových produktů od vodovodních baterií a sanitární keramiky přes obklady a dlažby, vany a koupelnové radiátory až po koupelnový nábytek a sprchové zástěny. Nabízený sortiment si můžete prohlédnout v showroomu firmy na Praze 5. Toužíte-li po elegantním a moderním koupelnovém designu, obraťte se na koupelnové studio Il Bagno.

 

  • Adresa
    Praha 5 - Smíchov,Ostrovského 36,150 00
  • Telefon
  • Web
    www.ilbagno.cz

Další koupelnová studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.