Koupelny Ptáček

Koupelnová studia v Praze

Velkoobchod PTÁČEK s mnohaletou tradicí na českém a slovenském trhu v oblasti TOPENÍ – PLYN – VODA – INŽENÝRSKÉ SÍTĚ – SANITA, nabízí svým zákazníkům stále se rozšiřující síť poboček. V Praze najdete koupelnové studio PTÁČEK například v prostorách obchodního centra Sykora Home ve Vysočanech.

Kromě luxusního sortimentu od renomovaných dodavatelů (studio nabízí značky LAUFEN, JIKA, VILLEROY & BOCH, DURAVIT, IDEAL STANDARD, KERAMAG, ROCA a CONCEPT), jsou pro vás připraveny technické novinky zaměřené na koupelnové vybavení a nejnovější trendy v koupelnových interiérech. Do sortimentu firmy patří sanitární keramika, vany a sprchové kouty, baterie, koupelnový nábytek a doplňky, obklady a dlažby, hydromasážní systémy a wellness vybavení. Hydromasážní vany, boxy či bazén si můžete na vlastní kůži vyzkoušet ve funkčním Wellness centru.

Vynikající péče o zákazníka je samozřejmostí. Poprvé je pro vás právě v koupelnovém studiu PTÁČEK Sykora Home připravena vizualizace koupelny přes 3D projekci, která vaše plánování a rozhodování určitě zjednoduší. Na plazmové obrazovce můžete plynule sledovat změny v projektu i spoustu dalších nadstandardních služeb, které vás určitě příjemně překvapí. Ať jste velká stavební firma, developer, topenář, instalatér nebo konečný uživatel, každému z vás má studio PTÁČEK co nabídnout. Motto firmy hovoří za vše: Den začíná v koupelně, cesta k dokonalé koupelně ve studiích PTÁČEK .
 

  • Adresa
    Praha 9,Českomoravská 183
  • Telefon
  • Web
    www.koupelny-ptacek.cz

Další koupelnová studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.