Sapeka koupelny

Koupelnová studia v Praze

Dřevo v interiéru je oblíbeným, tradičním a hojně využívaným materiálem, ale dřevěná koupelna už tak často k vidění nebývá. Originální nabídku výrobků z masívního dřeva určenou nejen do luxusních koupelen, saun a zahrad nabízí společnost Koupelny Sapeka, která na českém trhu zastupuje firmy Blumenberg a Topimpex.

Dřevěná umyvadla, vany, sprchové kabiny, vaničky a různé doplňky ze dřeva, to vše najdete v internetovém obchodě www.sapeka.cz a prohlédnout si můžete v nově otevřeném showroomu v Praze 3. Dřevěná koupelna je velmi originální a luxusní a působí příjemným a teplým dojmem. Každý produkt je originál a vyznačuje se vysokou kvalitou zpracování. Dřevěné vany a umyvadla i další produkty mají dlouhou životnost a samozřejmostí je nadstandardní servis ze strany výrobce.

Vedle dřevěných produktů prodává společnost Koupelny Sapeka také typické vybavení včetně oválných, hranatých, volně stojících smaltovaných nebo akrylátových van, umyvadel, sprch, vodovodních baterií apod. V nabídce internetového obchodu najdete dále značky Ara Kolín Ara-Bath, RVB, Zehnder, Kludi, Riho, Villeroy Boch, Alape a mnoho dalších. Společnost Koupelny Sapeka má ve svém sortimentu také dřevěné podlahy a mozaiky nebo třeba kosmetiku s obsahem piva.
 

Další koupelnová studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.