Fitness Centrum BodyPoint

Sportovní centra a areály v Praze

V nové budově v pražské čtvrti Libuš najdete fitness centrum BodyPoint, které nabízí nejen řadu cvičebních lekcí pro dospělé, ale také cvičení pro rodiče s dětmi a lekce určené jen pro děti. Otevřeno má sedm dní v týdnu a nabízí mnohem více než jen možnost sportovního vyžití.

V přízemí fitness centra BodyPoint najdete velký sál, v němž probíhají po celý týden lekce cvičení včetně pilates, bodyform, břišních tanců, latinských tanců, cvičení rodičů s dětmi, cvičení na Bosu balonech, karate a mnoho dalších. V prvním patře se nachází spinningový sál, kde si můžete vyzkoušet různé formy spinningu, které BodyPoint nabízí a o kterých jste možná dosud neslyšeli jako spin-relax, spin-joga, spinning pro začátečníky i pokročilé, spinning s posilováním apod. V malém sále si můžete vychutnat lekce jógy nebo pilates. V baru v přízemí fitness centra si můžete zakoupit teplé i studené nápoje včetně iontových nápojů, drobné občerstvení, sportovní oblečení či kosmetiku do solária. Odborný personál vám zde také ochotně poradí s výběrem cvičení. Dále je k dispozici dětský koutek, který mohou využívat děti před nebo po svých hodinách cvičení a při dopoledních hodinách spinningu je v něm zajištěno hlídání dětí za 50 Kč na hodinu. Kurzy určené dětem od 3 do 15 let zahrnují zumbu pro děti, moderní tance, karate, dětský aerobik a další. Rodiče mohou navštěvovat lekce cvičení rodičů s dětmi již od jednoho roku věku dítěte.

Ve fitness centru můžete také využít služeb kosmetičky či solárium. Každé úterý a pátek se můžete po celý den objednat na masáže jako je masáž lávovými kameny (hot stone), lifting obličeje, havajská masáž Lomi Lomi, relaxační masáž, Bali masáž. Fitness centrum má k dispozici vlastní parkoviště, ale je také bez problému dostupné městskou hromadnou dopravou. V přilehlé budově se nachází květinářství s nabídkou řezaných, pokojových a balkonových květin.

V sousedství

  • Adresa
    Mirotická 929/12,Praha 4 - Libuš
  • Telefon
  • Web
    www.bodypoint.cz

Další sportovní centra a areály v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.