Golf Letňany

Sportovní centra a areály v Praze

Rodinné tréninkové golfové centrum Letňany v areálu letiště Letňany na Praze 9 je určen pro všechny příznivce tohoto sportu, ať se jedná o začátečníky či pokročilé hráče.

Součástí golfového tréninkového areálu je driving range o délce 300 metrů s krytými a otevřenými odpališti, travnatými odpališti a výukovou místností, putting green o rozloze 2800 m2 s 18 jamkami a chipping green s pískovými překážkami (bunkery) a zvlněným terénem pro trénink krátké hry do 70 metrů. V oblasti recepce je k dispozici občerstvení a nabídka produktů souvisejících s golfem. Samozřejmostí je parkoviště pro návštěvníky areálu, do nějž se dostanete pohodlně také městskou hromadnou dopravou. Můžete zde trénovat individuálně i ve skupině se zkušenými trenéry v rámci výuky, kterou zajišťuje provozovatel areálu ve spolupráci s Golfovou akademií Metropol. K dispozici je také dětská a juniorská golfová akademie pro děti a juniory od 5 do 21 let.

Areál je otevřen denně od 9 do minimálně 19 hodin. V jeho těsné blízkosti se nachází Letecké muzeum Kbely, jehož návštěvu byste si neměli nechat ujít, zajímá-li vás historie letectví.

V sousedství

  • Adresa
    Hůlkova 16,Praha 9 – Kbely
  • Telefon
  • Web
    www.golfletnany.cz

Další sportovní centra a areály v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.