Reebok Fitness Relax Club

Sportovní centra a areály v Praze

Ideálním místem pro shazování přebytečných kil a získání skvělé kondice je Reebok Fitness Relax Club na Praze 5. Máte možnost si zde na jednom místě vyzkoušet tolik rozličných druhů aktivit, že nebudete vědět, u které z nich začít.

Vysokou laťku vám bezpochyby nastaví tzv. H.E.A.T. (High Energy Aerobic Training), nový systém aerobního cvičení z výrazným efektem na lidský organismus. Jedná se o zcela inovační způsob cvičení, který vychází z přirozeného lidského pohybu – chůze. Nejenže vám pomůže zhubnout, ale zároveň zlepšuje kondici a kromě jiného okysličuje a prokrvuje mozek a zlepšuje tak paměť. Další specialitou je tzv. SCHWINN® Cycling, aktivita na indoorových kolech v kombinaci s hudbou a terénem, který je modelován instruktorem. I milovníci klasického posilování si přijdou na své, posilovna je zde vybavena nejmodernějšími stroji firmy GrünSport řady DeLuxe 2006, která je charakteristická především pohodlnou obsluhou strojů.

Dále samozřejmě nechybí lekce aerobiku v různých stupních obtížnosti, finská sauna pro 4 osoby, nabídka masáží a reflexních terapií či solárium. Všechny maminky, a zajisté i tatínkové, jistě ocení možnost pohlídání svých ratolestí v dětském koutku. V době cvičebních hodin aerobiku nebo spinningu se o děti postará personál fitness klubu a vy se můžete nerušeně věnovat péči o vaše tělo.

 

V sousedství

  • Adresa
    Prusíkova 2577/16,15500 Praha 5 - Velká Ohrada
  • Web
    www.fitnessrelax.cz

Další sportovní centra a areály v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.