Lezecké centrum MAMMUT Holešovice

Sportovní centra a areály v Praze

Horolezecké centrum MAMMUT Holešovice s umělou stěnou patří mezi největší lezecká centra v České republice. Na ploše 1600 metrů čtverečních o výšce až 12 metrů si přijde na své jak začínající tak zkušený lezec. Lezecké centrum nabízí velkou rozmanitost možností lezení a vyniká tak nad větší evropská lezecká centra, stejně tak jako díky své přátelské atmosféře.

Lezecké centrum se rozkládá ve třech halách – v hlavní hale, v hale s boulderovou stěnou a v hale s 3D stěnou. Škála obtížnosti sahá od 3- po 9+ a vyzkoušet tu můžete 102 lezeckých linií. V lezeckém centru se vám dostane špičkový servis. Součástí lezeckého centra jsou šatny, sprchy či bar s občerstvením. Kvalitní vybavení za přijatelné ceny si můžete zapůjčit v outdoor půjčovně, která je jako lezecké centrum otevřeno denně až do 23 hodin.

Pro děti nabízí lezecké centrum MAMMUT pravidelné kurzy lezení pod vedením kvalifikovaných instruktorů. Jako první v České republice nabízí MAMMUT kurz moderní disciplíny drytoolingu, na kterém vás naučí základní dovednosti a dají další informace, jak dále pokračovat v tréninku.

  • Adresa
    Bubenská 1536/43,Praha 7 – Holešovice,170 00
  • Telefon
  • Web
    www.stenaholesovice.cz

Další sportovní centra a areály v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.