Kamenný dvůr

Restaurace a kavárny v Praze

Hledáte-li ideální prostor pro zorganizování svatby či vydařené firemní akce, nebo se prostě jen chcete odreagovat, ve všech těchto případech budete určitě spokojeni s nabídkou restaurace a hotelu Kamenný dvůr. V krásném prostředí Písnice na vás čeká nejenom příjemné ubytování, ale i možnost zahrát si bowling a následně dobře poobědvat či povečeřet.

Při pořádání svatby vám zde vyjdou maximálně vstříc a velkou výhodou je možnost následného ubytování všech hostů. Příjemným zpestřením firemní akce s možností pořádání semináře, s ubytováním a zajištěným stravováním je zábava v podobě bowlingu. Při hře jsou vám k dispozici hned 4 profi hrací dráhy. Ke specialitám restaurace patří grilování na lávovém grilu a grilování selat v průběhu celého roku. V letních měsících je zde navíc možnost příjemného posezení na zastřešené letní zahrádce.

Kromě výše popsaných služeb a výhod pro vás Kamenný dvůr připravuje v průběhu roku nejrůznější speciální akce, jako například promítání fotbalových nebo hokejových zápasů na velkoplošném projektoru, jejichž aktualizovaný přehled najdete na webových stránkách www.bowlingpisnice.cz.
 

V sousedství

  • Adresa
    Putimská 13,Praha 4 – Písnice
  • Telefon
  • Web
    www.bowlingpisnice.cz

Další restaurace a kavárny v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.