Restaurant Svatý Prokop

Restaurace a kavárny v Praze

Restaurant Svatý Prokop ve Stodůlkách na Praze 5 s krásnou letní zahradou a výhledem do Prokopského údolí splní nároky i velmi náročných hostů. Důstojné prostředí restaurace je příjemným místem nejen pro posezení při výborném obědě či večeři, ale i pro organizaci oslav a setkání všeho druhu.

Kapacita restaurace je 40 míst u stolu a až 60 osob při rautové úpravě, což činí restauraci ideálním místem pro pořádání rodinných oslav, svateb, promocí, podnikových setkání, pracovních obědů i společenských večeří. Venkovní terasa s výhledem umožňuje příjemné posezení i pořádání zahradních party. Protože se Restaurant Svatý Prokop zabývá i cateringovými službami, můžete si zde objednat pohoštění domů či do firmy, se zajištěnou obsluhou, či bez ní. Pokud si nevyberete přímo z uvedené nabídky na stránkách restaurace, není problém připravit pokrmy dle vašich představ a požadavků. Na základě zájmu se v restauraci zavádí i prodej vín z vinařství Krist z Milotic u Kyjova, v podoblasti slovácké. Vína si můžete objednat elektronicky, po telefonu, či osobně, přímo v restauraci.

Restaurant Svatý Prokop nabízí i množství zajímavých akcí, mezi které patří například Kurzy vaření, vlastní Svatební festival, během něhož jsou předvedeny dekorace svatebních tabulí, květinové výzdoby, cukrářské výrobky, svatební šaty, svatební vozy a mnoho dalšího, či jiné sezónní akce typu venkovská zabijačka, kvůli kterým (a nejen kvůli nim) se vyplatí pečlivě sledovat webové stránky www.svatyprokop.cz.
 

V sousedství

  • Adresa
    Velichovská 1393/17,155 00 Praha 5- Stodůlky
  • Web
    www.svatyprokop.cz

Další restaurace a kavárny v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.