Palatino Ristorante

Restaurace a kavárny v Praze

Stylová restaurace Palatino ve Stodůlkách na Praze 5 nabízí krásné a příjemné prostředí s výtečnou nejen italskou, ale přes poledne i tradiční českou kuchyní. Kromě soukromých obědů a večeří je prostor restaurace ideální i pro pořádání oslav a večírků všeho druhu.

Hledáte-li místo pro svatební hostinu, firemní večírek či raut, setkáte se v restauraci Palatino s opravdovými profesionály s dlouholetými zkušenostmi, kteří se snaží maximálně vyjít vstříc požadavkům a přáním hosta. Kromě široké nabídky italských těstovin, pizzy a salátů zde můžete ochutnat i vynikající masa připravená na lávovém grilu a místní specialitou jsou pokrmy připravené na lávových kamenech. K jídlu vám obsluha ochotně pomůže s výběrem italských, španělských, ale také českých vín či jiných nápojů z bohaté nabídky.

Speciální akcí restaurace je tzv. Happy Hours Pizza, při které každý všední den od 15:00 do 17:00 zakoupíte pizzy o průměru 32cm všech druhů v jídelním lístku pouze za 99,- Kč. Restaurace není rozdělena do více částí, ale po dobu obědů je z větší části nekuřácká.
 

V sousedství

  • Adresa
    Běhounkova 2579,Praha 5 – Stodůlky
  • Telefon
  • Web
    www.palatino-cz.com

Další restaurace a kavárny v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.