Rodinný restaurant Maják

Restaurace a kavárny v Praze

V současné době populární koncept rodinné restaurace, kde vládne pohodová atmosféra, pečuje o vás příjemná obsluha a ochutnáte opravdové speciality domácí kuchyně, která myslí jak na velké, tak na malé návštěvníky restaurace, to vše vám nabízí rodinný restaurant Maják ve Stodůlkách na Praze 5.

Restaurant Maják se postupně stal velice oblíbenou a vyhledávanou restaurací pro běžné návštěvy rodin s dětmi, ale i křtiny, narozeniny, promoce a další rodinné oslavy všeho druhu. Šéfkuchař Majáku Jan Ehrenberger vaří především českou a středomořskou kuchyni pro dospělé i dětské strávníky. Za ochutnání bezpochyby stojí originální italské speciality včetně mnoha druhů pizzy, z české kuchyně jsou zastoupeny především různé druhy mas na zajímavé způsoby s netradičními ingrediencemi. Po vynikajícím hlavním chodu minimálně vaše děti určitě nepohrdnou domácími dezerty nebo širokou nabídku smetanových zmrzlin. O víkendech připravuje šéfkuchař speciální Víkendové menu, ve kterém sleduje sezónní ingredience a aktuální trendy. Pro děti je sestaveno speciální menu, které bere v potaz dětské chutě a požadavky a stejně tak je dětem uzpůsobena i porce.

Aby byla rodinná pohoda dokonalá, je zde pro děti připravena lákavá herna, kde si mohou kreslit, číst, hrát s mnoha hračkami nebo poslouchat či sledovat oblíbené pohádky. V letních měsících zábavu doplňuje i venkovní dětské hřiště, na které mají rodiče skvělý výhled od svých stolů na zahrádce i v altánu. Restaurace Maják je tak prostě ideálním místem, kde si návštěvu užijí jak rodiče, tak děti, a všichni se sem budou bezpochyby rádi a často vracet.

V sousedství

  • Adresa
    Šostakovičovo náměstí 1515/5,155 00 Praha 5 – Stodůlky
  • Web
    www.restaurantmajak.cz

Další restaurace a kavárny v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.