Restaurace Božská komedie

Restaurace a kavárny v Praze

Restaurace a steak bar Božská komedie v Praze 4 - Libuši nabízí stylové prostředí a vysokou kvalitu jídel, což je kombinace, která vás určitě přesvědčí k opakovaným návštěvám. V tomto podniku s přátelskou atmosférou a výbornou kuchyní můžete strávit nejenom příjemný večer se svými přáteli, ale můžete si sem zaskočit na rychlý oběd a využít nabídky denního menu. Kromě toho je Božská komedie ideálním místem pro konání rodinných oslav, svatebních hostin a firemních akcí či rautů.

Božská komedie nabízí vynikající steakovou kuchyni plnou specialit z americké, francouzské, italské a v neposlední řadě české kuchyně. K vynikajícím pokrmům nesmí chybět pečlivě vybrané nápoje a z široké nabídky míchaných koktejlů a vín určitě nebudete mít problém si vybrat.

Kapacita restaurace je 95 osob a prostor je rozdělen do několika částí, v přízemí je nekuřácká zimní zahrada a letní zahrádka. Jste-li fanoušky sportu a chcete-li spojit kulinářský zážitek se sledováním svého oblíbeného sportovního přenosu, je vám v barové místnosti k dispozici LCD televize a možnost Wi-fi připojení. Budete-li mít zájem, na stránkách restaurace najdete informace o speciálních akcích, kterých je opravdu hodně, patří mezi ně například večery ve stylu Mexico, Sushi či Kubánská noc, a rozhodně byste si je neměli nechat ujít.

V sousedství

  • Adresa
    Libušská 325/160,Prague 4 - Libuš
  • Telefon
  • Web
    www.bozskakomedie.cz

Další restaurace a kavárny v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.