Jazykový institut Praha – JIPKA

Jazykové školy v Praze

Jazykový institut Praha funguje na českém trhu již od roku 1998 a za tu dobu si získal nejen velice dobrou pověst, ale i velké množství spokojených studentů a zákazníků. JIPKA nabízí výuku pro veřejnost, individuální kurzy, výuku jazyků ve firmách a ještě mnohem víc. S více pobočkami nejen na území Prahy (Praha 1 - Národní, Praha 3 – Flora, Praha 4 - Opatov, Praha 5 – Butovice, a Praha 8 – Palmovka), ale i v dalších městech, si určitě najdete tu nejlepší lokalitu pro vás.

Společnost je rozdělena do několika základních částí - Jazyková škola, Překladatelské služby a korektury, Tlumočnické centrum, Průvodcovské služby & Business Welcome Service, Příprava k maturitě a na vysoké školy, Studium v zahraničí a Pomaturitní studium. V současné době JIPKA nabízí služby v 53 jazycích.

Všichni lektoři jsou profesionálové s dlouholetými zkušenostmi a s pedagogickým nebo jazykovým certifikátem. Můžete si tedy být jisti tím, že pokud se rozhodnete studovat jazyky právě zde a věnujete tomu potřebný čas a energii, budete mile překvapeni nejen kvalitou svých získaných jazykových schopností, ale i rychlostí a efektivitou svého studia.

V sousedství

Další jazykové školy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.