Goethe-Institut v Praze

Jazykové školy v Praze

Goethe-Institut v Praze byl založen v roce 1990 s cílem šířit znalosti německého jazyka, kulturu a informovanost o současném Německu.

Goethe-Institut, jenž sídlí na Masarykově nábřeží v Praze, nabízí bohatý program jazykových kurzů doplněný o rozsáhlý program mezinárodně uznávaných zkoušek. Výuka němčiny probíhá v Goethe-Institutu v trimestrech a v jeho nabídce najdete vedle standardních kurzů také intenzívní kurzy, speciální kurzy zaměřující se na různá témata (německá literatura, konverzace, gramatika, konverzace a film atd.), firemní kurzy, individuální kurzy, kurzy pro děti a mládež a mnohé další. V Goethe-Institutu je dále k dispozici knihovna, jejíž rozsáhlé knižní fondy a další materiál je k dispozici všem, kdo se zajímají o Německo, učí se německy nebo sami němčinu vyučují.

Goethe-Institut dále pořádá v průběhu roku řadu kulturních akcí jak v rámci institutu, tak mimo něj. Tyto akce bývají tlumočeny a můžete se jich tedy zúčastnit i bez znalostí němčiny. Na internetových stránkách Goethe-Institutu se dozvíte také spoustu zajímavých informací o kultuře (včetně kulturních tipů v německých městech blízko hranic), umění, společenských a politických tématech týkajících se Německa či německých akcí v ČR.

  • Adresa
    Masarykovo nábřeží 32,110 00,Praha 1
  • Telefon
  • Web
    www.goethe.de/prag

Další jazykové školy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.