Caledonian School

Jazykové školy v Praze

Jazyková škola Caledonian School, jež působí na českém trhu již od začátku devadesátých let, má v Praze několik poboček. Výuku jazyků však zajišťuje po celé České republice.

Caledonian School nabízí širokou škálu kurzů pro veřejnost v 18 jazycích. Vedle běžných či méně častých evropských jazyků jsou to orientální jazyky jako japonština, čínština, arabština, hebrejština či korejština. Ve výuce je důraz kladen především na posílení jistoty studenta při komunikaci v cizím jazyce. Kromě obecných jazykových kurzů, konverzace, obchodní angličtiny, kurzů pro seniory a přípravných kurzů na Cambridgeské zkoušky nabízí Caledonian School unikát mezi jazykovými školami – kurz zaměřený na americkou variantu angličtiny. V případě angličtiny a češtiny jsou v nabídce také intenzivní kurzy vhodné pro studenty, kteří se potřebují v jazyce rychle zlepšit. Rodičům, kteří chtějí v dítěti vzbudit zájem o cizí jazyk již v raném věku, je určený kurz angličtiny pro maminky nebo tatínky s dětmi ve věku od 2 do 5 let. V Caledonian School mají také zkušenosti s firemním jazykovým vzděláváním ve více než 250 firmách.

Samozřejmostí je, že všichni učitelé na Caledonian School mají pedagogické vzdělání. Veškeré studijní materiály nezbytné pro výuku jako slovníky či učebnice, zjednodušenou četbu, CD a další materiály nabízí Jazyková škola Caledonian School ve vlastní knihovně a prodejně učebnic.

  • Adresa
    Vltavská 24,Praha 5. Velflíkova 4,Praha 6. Francouzská 4,Praha 2. Malenická 1784
  • Telefon
  • Web
    www.caledonianschool.com

Další jazykové školy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.