Státní jazyková škola s právem SJZ hl. m. Prahy

Jazykové školy v Praze

Chcete-li se kvalitně naučit cizí jazyk, bezpochyby si vyberete ze široké nabídky jazykových kurzů pořádaných Státní jazykovou školou, která oslavila již 90 let svého působení v Praze.

Na Státní jazykové škole můžete navštěvovat některý z kurzů pro veřejnost, pomaturitní studium jazyků určené pro absolventy středních škol, češtinu pro cizince či denní intenzivní studium. Škola dále nabízí překladatelské kurzy, firemní nebo dálkové kurzy, a to vedle angličtiny také méně běžných jazyků – arabštiny, indonéštiny, japonštiny, čínštiny a nové řečtiny. Na škole je možné absolvovat státní jazykové zkoušky všech úrovní a řadu mezinárodních zkoušek (FCE, CAE, DELE atd.), na které vás škola připraví v rámci jednotlivých kurzů. Státní jazyková škola je již 17 let držitelem licence Goethe Institutu a třikrát až čtyřikrát ročně pořádá mezinárodní zkoušky Goethe Institutu na všech úrovních stanovených Společným evropským referenčním rámcem. Jako jediná jazyková škola v Praze je Státní jazyková škola také držitelem licence pro mezinárodní jazykové zkoušky ze švédštiny Swedex. Státní jazyková škola také pořádá jazykové zkoušky z češtiny určené pro cizince, kteří chtějí na území České republiky získat trvalý pobyt.

Kurzy na škole probíhají od září do června. Zapsat se do nich můžete nejen před jejich zahájením, ale také kdykoliv v průběhu roku. Máte rovněž možnost navštívit zdarma vyučovací hodinu, abyste zjistili, zda vám způsob výuky vyhovuje. Velká většina kurzů se koná v průběhu celého dne v budově ve Školské ulici jednu stanici tramvají od metra Můstek, či v přilehlých budovách. Na webových stránkách školy najdete podrobnou nabídku jazyků a typů kurzů.

V sousedství

  • Adresa
    Školská 15,116 72 Praha 1
  • Web
    www.sjs.cz

Další jazykové školy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.