Institut Francais de Prague

Jazykové školy v Praze

Francouzský institut ve Štěpánské ulici v Praze je snad tím nejlepším místem, kde se v Praze učit francouzsky, pokud pomineme možnost vycestovat přímo do krásné Paříže či jinam do Francie. Současná multidisciplinární funkce Francouzského institutu vychází z původního konceptu, jehož záměrem bylo, aby fungoval jako skutečná univerzita.

Do kurzů francouzštiny různých úrovní se lze zapsat třikrát ročně. Francouzský institut nabízí kurzy obecné francouzštiny, obchodní či právnickou francouzštinu, přípravné kurzy na zkoušky DELF a DALF, kurzy o francouzské kultuře, kurzy pro děti, individuální kurzy a mnoho dalších. Institut také pořádá studijní pobyty ve Francii.

Francouzský institut se snaží Čechům zprostředkovávat francouzskou kulturu a současné dění. Vedle kurzů francouzštiny, které zde vyučují rodilí mluvčí či Češi s vynikajícím znalostmi tohoto nelehkého jazyka, se zde konají také výstavy současného umění. Kino institutu s názvem Kino 35 promítá filmy v původním znění s českými titulky. Mediatéka institutu disponuje rozsáhlými fondy knih, novin a časopisů, CD a DVD ve francouzštině i češtině a studenti institutu mohou jejích služeb využívat zdarma. Součástí institutu je také knihkupectví, kde si můžete koupit učebnice a slovníky, které užijete při samotném studiu.

Další jazykové školy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.