Koupelnové studio Eden

Koupelnová studia v Praze

V koupelně stráví moderní člověk každý den relativně hodně času, a proto se vyplatí věnovat jejímu designu pečlivou pozornost. Pokud tedy plánujete rekonstrukci starší koupelny nebo stavíte koupelnu zcela novou, doporučujeme vám obrátit se na profesionály, kteří udělají vše pro to, abyste se svojí novou koupelnou byli plně spokojeni. Koupelnové studio Eden nabízí svým zákazníkům komplexní služby v oblasti designu koupelen.

Spolupráce s koupelnovým studiem Eden začíná tím, že zástupci firmy společně s vámi navrhnou co možná nejlepší využití prostoru vaší koupelny, a to na základě vašeho plánku, nebo na základě zaměření, které provedou zástupci studia. Výsledná vize pak bude ztvárněna ve formě počítačové vizualice, kterou zástupci firmy vytvoří společně s vámi. Závěrečnou fází spolupráce s koupelnovým studiem Eden je realizace návrhu, kterou provádějí výhradně zkušení řemeslníci, se kterými má firma dlouhodobě dobré zkušenosti.

Koupelnové studio Eden provozuje vlastní vzorkovnu v pražských Vršovicích, ve které si můžete veškeré nabízené materiály a koupelnový nábytek na vlastní oči prohlédnout a ve které jsou pracovníci koupelnového studia Eden připraveni zodpovědět veškeré vaše případné otázky. Katalogy mapující široký sortiment vybavení koupelen, které firma Eden nabízí, naleznete na firemním webu. 

  • Adresa
    Praha 10 - Vršovice,Sevastopolská 16,101 00
  • Telefon
  • Web
    www.eden-koupelny.cz

Další koupelnová studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.