DesignDoma.cz

Interiérové poradenství, Praha

Pokud chcete mít krásný domov bez toho, abyste zruinovali svůj rozpočet, obraťte se na DesignDoma.cz. DesignDoma.cz, za nímž stojí Renata Pápai, česká interiérová designérka a absolventka Design školy v Praze, má letité kvalitní zkušenosti ve světě designu interiérů.
Renata Pápai dekoruje a navrhuje interiéry ve svěžím skandinávském a přímořském stylu. Mísí dohromady útulný venkovský styl a městské bydlení, aby vytvořila příjemný prostor v barvách moře, tedy ve svěží bílé a námořnické modři. Pápai se však nebojí ani výrazných barev a užívá jich s ohledem na vkus a styl jednotlivých klientů. Díky tomu vznikají pod jejím vedením jedinečné prostory. Každý její projekt je jediný svého druhu.

Renata Pápai je přesvědčena, že design interiéru není jen pro lidi, kteří si tuto službu mohou dovolit, a proto se zaměřuje na vysoce kvalitní produkty, které jsou cenově příznivé a dostupné na trhu. Pokud předěláváte interiér nebo začínáte od začátku, neváhejte kontaktovat Renatu Pápai, která vytvoří interiér přímo vám na míru.
 

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.